Yritys – Help-Lasi Oy

Luotettavaa ja nopeaa lasituspalvelua vuodesta 1975

Help-Lasi Oy tarjoaa päivystävää korjauslasipalvelua 24/7 pääkaupunkiseudulla ja laajemmin Uudenmaan alueella. Korjauslasipalvelumme ovat käytettävissänne vuoden jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden.

Asiantunteva asentajamme on paikallanne keskimäärin alle 60 minuutin kuluttua soitostanne numeroon 09 507 2101.

Tarjoamme kilpailukykyistä hinta-laatusuhdetta, nopeaa ja joustavaa palvelua. Olipa tarpeesi lasien, peilien, ikkunoiden tai suihkuseinien osalta, ota meihin yhteyttä! Teemme myös pieniä metallialan korjauksia, joten palvelumme kattavat monenlaiset lasitustarpeet.

Help-Lasi Oy on palvellut asiakkaita jo vuodesta 1975. Meidän vankka kokemuksemme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat luotettavan ja korkeatasoisen palvelun. Kaikilla työntekijöillämme on voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit, joten turvallisuus on aina taattu. Palvelumme ovat käytettävissäsi, ota yhteyttä ja katsotaan, kuinka voimme auttaa!

Päivystys 24h:
09 507 2101

Lähetämme aina lähimmän päivystysyksikön paikalle.

Kysy lähin sijainti paikkakunnilta: Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.

Tai jätä viesti:

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 10 MB, Max. tiedostot: 5.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.