Kalusto

Laadukkaat työvälineet Help-Lasi Oy:n palveluksessa

Help-lasin

Kalusto

Toimiva, huolellisesti huollettu kalusto on olennainen osa onnistunutta lasitusprojektia. Help-Lasi Oy:lla ymmärrämme tämän, ja olemme sitoutuneet investoimaan laadukkaisiin, monipuolisiin työvälineisiin ja ajoneuvoihin. Riippumatta siitä, onko työsi luonne kevyt tai raskas, meillä on tarvittavat varusteet tehdä se oikein.

Ajoneuvokalustomme on monipuolinen ja kattaa eri kokoiset ja tyypit, jotka mahdollistavat laajan valikoiman lasituspalveluja. Tarvitsitpa sitten nopeaa lasin korjausta tai laajamittaista lasitusprojektia, ajoneuvomme voivat vastata tarpeisiisi. Lisäksi kalustomme säännöllinen huolto ja tarkistus varmistavat, että työmme sujuu aina suunnitellusti.

Investoimme ajantasaiseen teknologiaan ja työvälineisiin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun. Työkalumme ovat alan johtavia, jotta voimme taata parhaan mahdollisen lopputuloksen jokaiselle asiakkaalle. Käytämme myös alan uusimpia ja innovatiivisimpia ratkaisuja, jotta voimme jatkuvasti parantaa palvelumme laatua ja tehokkuutta.

Hyvin huollettu kalustomme ei ole vain investointi yrityksemme tehokkuuteen – se on myös sitoutumisemme turvallisuuteen. Turvallisuus on aina etusijalla kaikessa, mitä teemme, ja kunnossapitomme kattaa kaiken tarvittavan, jotta työntekijämme voivat työskennellä turvallisesti.

Help-Lasi Oy:n kalusto ja teknologia ovat siis avainasemassa tarjoamissamme palveluissa. Pyrimme jatkuvasti kehittämään kalustoamme ja prosessejamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina parasta mahdollista palvelua. Tämä on osa sitoutumistamme laatuun, tehokkuuteen ja turvallisuuteen.

Päivystys 24h:
09 507 2101

Lähetämme aina lähimmän päivystysyksikön paikalle.

Kysy lähin sijainti paikkakunnilta: Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.

Tai jätä viesti:

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 10 MB, Max. tiedostot: 5.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  HELP-LASI OY

  Help-Lasi Oy tarjoaa luotettavia ja nopeita korjauslasipalveluita Pääkaupunkiseudulla, päivittäin ympäri vuorokauden, joka päivä vuodessa. Tavoitteemme on olla paikan päällä alle 60 minuutissa soitostasi, tarjoten näin jatkuvaa ja ripeää palvelua. Hyväksymme useita maksutapoja, mukaan lukien käteisen, korttimaksun, sekä 30 päivän laskurahoituksen mahdollisuuden

  HELP-HINAUS

  Jos matkasi keskeytyy odottamattomasti, ei hätää – Help-Hinaus on apunasi ympäri vuorokauden, joka päivä vuodessa Pääkaupunkiseudulla. Soita päivystysnumeroomme, ja nopea apumme on paikalla hetkessä!

  Yhteystiedot

  Haarakaari 45
  04360 Tuusula